POPUST 25%

Komplet Augusta B I: Svingeraj i Jutro poslije Stvaranja

238.00 kn 179.00 kn

O knjizi Svingeraj

Sve što je Antonio želio u životu jest uživati. U svojoj supruzi Maji i drugim ženama. Ovo je priča o tome kako je Antonio pokušao pomiriti ta dva cilja. Je li u tome uspio? Što je dobio, a što izgubio?

Ustrajao je u svome cilju, iako za svoje izbore nije imao razumijevanje čak ni najboljeg prijatelja, Darija, koji na ovim stranicama traži ljubav svoga života.

Antonio je uvjeren da je ispravnije svingati nego varati. Dario prezire i jedno i drugo. No, to ih ne ometa u iskrenome prijateljstvu.

„Ovo ukoričenje vraški nas dobro zabavlja i nudi pogled u raj u kojem bismo, ne lažimo se, poželjeli imati svoju sofu, barski stolac i vip pločicu na stolu. Augusta uvodi kolovoško sunce u naš životni prostor, prvijencem koji je intelektualna pornografija na prozorčiću.”

-Saša Drinić, novinar

„Vrtoglavo pitko ispisana priča o potrazi za strašću i pripadanjem uz koju ćete se nasmijati, zabaviti, pobuniti se zbog izbora glavnih junaka i pomiriti s njima, otkrivajući sva različita lica ljubavi.”

-Dragana Radusinović, novinarka i spisateljica

 

O knjizi Jutro poslije Stvaranja

Nina je odlučila obračunati se s Bogom. I Crkvom.
I Vjerom. Bog joj se nije ukazao, Crkva joj nije
oprostila, a Vjera joj nije pomogla da se utješi nakon ‘grijeha’ koji je počinila. I zato ih je sve odbacila nakon
što ih je svojevoljno prigrlila da bi Pripadala. No, sudbina je htjela drugačije. Nina je upoznala Antu, svećenika kojemu je odlučila skinuti kolar. Ante je Ninu odlučio vratiti Vjeri. I Bogu. Crkva im se našla na putu. I svi njezini tabui o kojima Nina polemizira i koje propituje
uz pomoć živopisnih prijateljica Xen i Sonje, čije potpuno različite živote jedino ona spaja.

„Augusta je nakon razuzdanog prvijenca ´SvingeRaj´ napisala izvrsnu, provokativnu knjigu u kojoj se o svim kontroverznim temama piše potpuno otvoreno. Osnovna
tema romana ´Jutro poslije Stvaranja´ je Vjera i suživot s njom. Autorica je savršeno prikazala sve njezine nedorečenosti u suvremenom dobu. O tome nije lako pisati, posebice u konzervativnijoj zemlji poput Hrvatske. Posebnu pozornost privuklo mi je poglavlje o Nininom grijehu, kojim je autorica pokazala da je spremna pisati o teškim i potresnim temama. Baš me veseli što imamo autoricu koja otvoreno progovara upravo o tome. Vjerujem da je ovo knjiga koja će dalje potaknuti diskusije o nedovoljno definiranim, a važnim temama koje su predmet razdora duhovnog opredjeljenja ljudi.”
Jurica Kurtović, „Obožavatelj knjiga”

Kategorija:

romani